2018. július 17., kedd

Ültetési rend: Esküvői kiegészítők - vol 2

Ezt a keretet és a rajta lévő kiegészítőket egy esküvői kiállításra készítettem.
Aztán eszembe jutott, hogy akár Ültetési rendet is farigcsálhatok belőle később.


Ülésrend kell egy esküvőre!! A minap jött haza barátnőm egy lagziból, ahol egyáltalán semmi nem volt. Oda ülhettél  ahova akartál. Vagy ahol volt hely. Ha nem együtt érkeztél az ismerőseiddel, akkor felejtős volt, hogy le tudtok ülni egy asztalhoz - hacsak nem bizniszelted el a székedet -, maradt a széplelkű valakinekaszomszédja, aki aranyos és kedves ugyan, de nem azért mentél, hogy vele légy egy társaságban. Mert egy esküvő nemcsak arról szól, hogy majd találkozunk a tánctéren.  Fontos az asztaltársaság is :)

Számomra egy ültetési rendnek sokkal több értelme van, mint az ültetőkártyáknak.


Miért?




Sok lagziban voltam már ahol nagyon beszabályozták az ülésrendet, nemcsak asztalok szerint, de székek szerint is (a névre szóló ültetőkártyákkal). Lehet, persze. De nem egy alkalom volt, mikor vadidegenekkel szemben kellett ülnöm, míg az ismerőseimmel egy sorba kényszerültem, ahol valljuk be, maximum 2 emberrel tudsz beszélgetni a jobbodon/balodon a többit nem hallod a zenétől és nem is látod őket annyira.

Ha névre szóló ültetést szeretnénk, akkor tehát nagyon át kell gondolni kit-hova? és miért?

Az ültetési rend ezzel szemben egy asztalon belül szabad választási lehetőséget biztosít az embereknek, valamint sokszor olcsóbb megoldás is, mint a  külön ültetőkártyák.
Plusz lesz aztán egy szép kereted az esküvői fotóknak.

Arról nem beszélve, hogy mutatósabb is :)


Ezt az ülésrendet egy gyönyörű tükörre ragasztva készítettem el




Egy korábbi írásomat az esküvői kiegészítőkről
ITT olvashatjátok.

Nincsenek megjegyzések: